Shell heeft in het stadion een 3 daagse conferentie georganiseerd. Het team van Hospitality & Events heeft op alle vlakke uitstekend werk geleverd. De locatie, de zaal, de catering en het boekingsproces waren vrijwel allemaal perfect geregeld. Het team op de dagen zelf heeft veel werk verzet en zijn ontzettend flexibel geweest naar onze wensen. Uitstekend werk en als evenementenlocatie absoluut aan te bevelen!

Dit jaar werd het Kenniscongres Betaalde Voetbal georganiseerd in het stadion van ADO Den Haag. Door de goede organisatie is het congres een groot succes geworden. We zijn erg tevreden over de locatie, zalen en catering. Al onze wensen konden worden gerealiseerd en de communicatie verliep prettig. Al met al zijn onze verwachtingen overtroffen en kunnen we deze locatie aan iedereen aanraden!

 

Met een goed gevoel kijken we terug op deze editie van Retailpoort. Met als thema 'Fluiten op het nieuwe speelveld' en als één van de topsprekers Björn Kuipers is het Cars Jeans Stadion een logische keuze! De service en gastvrijheid die het stadion ons bood hebben eraan bijgedragen dat onze 450 gasten met een goed gevoel naar huis gingen.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst op een bijzondere locatie, met goed georganiseerde begeleiding en een heerlijke lunch. Prima geregeld!

Stampotten/desserbuffet in de Brasserie georganiseerd. Kwaliteit eten en service/gastvrijheid uitstekend!

Locatie die aanspreekt, in combinatie met vakkundig en vriendelijk pesoneel. Helemaal tevreden!!!

Prima dag gehad, ondersteuning door mensen op de locatie was super. Alles snel te regelen, niet bang voor wat last minute-wijzigingen. Deelnemers waren ook erg enthousiast, een medewerkersdag in een stadion is sowieso een leuke ervaring.