Mogelijkheden

ADO Hospitality & Events heeft de catering geheel in eigen beheer waardoor zij voor zowel de publiekscatering als de catering in het hoofdgebouw tijdens wedstrijddagen verzorgt.

Catering heeft Hospitality & Events Cars Jeans Stadion geheel in eigen beheer. Uw cateringwensen kunnen dus geheel op maat worden samengesteld.

Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Cars Jeans Stadion?

Het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion is niet alleen makkelijk voor het parkeren maar kan ook gebruikt worden als evenementen terrein.

Zalen zoals de Zuiderpark Lounge zijn ook uitermate geschikt voor het houden van een feestavond. Heeft u of uw bedrijf iets te vieren, dan biedt deze zaal de perfecte sfeer.

Voor trainingen, cursussen en kleine meetings van 5 tot 30 personen kunt u een arrangement reserveren.

Regelmatig vinden er beursen, zoals de Strandtentenbeurs en de Business Beurs Haaglanden, plaats in het Cars Jeans Stadion. Zowel de begane grond als de tweede etage (of zelfs beide) zijn geschikt als beursvloer.

Met de mogelijkheid in zalen voor zo'n 500 personen plenair en maximaal 20 subzalen, is het Cars Jeans Stadion bij uitstek de perfecte locatie voor congressen en bedrijfspresentaties in Den Haag. Ook een presentatie vanaf de tribune of op het veld behoort tot de mogelijkheden.

Uw online webinar, meeting, masterclass, quiz, bedrijfsjournaal, workshop of workout in het Cars Jeans Stadion? U kunt het presenteren in onze topsportomgeving!

Wij helpen u graag bij de organisatie met onze vaste partner Aveq.

Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Cars Jeans Stadion?