Het Kyocera Stadion is door het gerenommeerde vaktijdschrift MEETINGS genomineerd voor de titel 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015'. Fantastisch nieuws voor de club aangezien ons stadion naast de 17 thuiswedstrijden per jaar ook een veelzijdige evenementenlocatie is. De nominatie van MEETINGS benadrukt dat ADO Den Haag op dit gebied op de goede weg is.

De nominatie komt mede tot stand door de hoge ratings die ons stadion krijgt op het gebied van service, bereikbaarheid, catering, inrichting en de ligging van het stadion.

Bij de eerste tussenstand staat het Kyocera Stadion bovenaan de ranglijst! Uiteraard al een mooie prestatie maar t/m 31 december kan er nog gestemd worden om uiteindelijk de grote prijs van ‘Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015’ nationaal in de wacht te slepen. Het Louwman museum volgt ons op de voet dus we hebben jouw stem nog steeds heel hard nodig!

Ben jij ook zo trots op ons mooie stadion en wil jij bijdragen aan een overwinning? Stem dan op het Kyocera Stadion als 'Beste evenementenlocatie van het Jaar 2015' via http://besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem

Tussenstand 'Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2015'

TOP 5:

1. Hospitality & Events Kyocera Stadion

2. Louwman Museum

3. The Beach Indoor Sport & Event Center Aalsmeer

4. De Maaspoort Theater & Events

5. Het Kasteel van Sparta

Terug naar overzicht